Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Hot Trailer Sunday!


Ρε δεν πα ναναι Κυριακή του Πάσχα, το "HTS" είναι εδώ!



Violet and Daisy


Δύο κορίτσια, η Violet και η Daisy είναι εντελώς ασυνήθιστα. Από την μια είναι δύο εντελώς φυσιολογικά κορίτσια από την άλλη όμως είναι επαγγελματίες δολοφόνοι! Οταν πληρώνονται για να δολοφονήσουν τον νέα τους στόχο κάτι δεν πάει καλά, αναγκάζοντας τις να επανεκτιμήσουν την στάση που κρατούσαν μέχρι σήμερα. Στα συν οι Danny Trejo και ο γνωστός από την σειρά "Sopranos",  James Gandolfini.


Tiger Eyes



Η Davey είναι μια έφηβη κοπέλα που μετακομίζει από το Atlantic City σε μια επαρχιωτική πόλη στο Νέο Μεξικό. Αδυνατώντας να ταιριάξει στο καινούργιο της περιβάλλον, η μικρή κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς το κενό. Μέχρι που γνωρίζει έναν νεαρό ινδιάνο ονόματι Wolf που θα αλλάξει την ζωή της. Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Judi Blume.


Prince Avalanche


Το "Prince Avalanche" είναι remake του ισλανδικού "Either Way" και είναι μια dramedy για δύο τύπους που εργάζονται στα δημόσια έργα. Τον Alvin (Paul Rudd) και τον αδελφό της γυναίκας του Lance (Emile Hirch) που αναγκάζονται να δουλέψουν μαζί στην ερημιά, μπογιατίζοντας σημάνσεις στους δρόμους μιας περιοχής που κάηκε από δασική πυρκαγιά. Αν και οι δύο τους είναι εντελώς διαφορετικοί, στο τέλος καταφέρνουν να βρουν τα κοινά τους σημεία και μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία.

Μr Pip


Τρεις λέξεις. Hugh-fucking-Laurie! ΥΕΑΗ ΒΑΒΥ! O εικονικός "Dr House" επιστρέφει σε μια ταινία που έχει παρασκήνιο τον πόλεμο και την απόδραση από την πραγματικότητα. Ο Laurie παίζει τον Mr Watts, έναν άγγλο κάτοικο ενός νησιού στην Παπούα-Νεα Γουινέα, που αναλαμβάνει να διδάξει τα παιδιά ενός χωριού αγγλική λογοτεχνία, διαβάζοντας τους το αριστούργημα του Charles Dickens, "Great Expectations". Από το βιβλίο προήλθε και το όνομα της ταινίας (Pip είναι ο πρωταγωνιστής). Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Lloyd Jones, το "Mr Pip" είναι μια από τις ταινίες που απλά δεν χάνονται φέτος!

Pacific Rim (WonderCon Trailer)


Ολοκαίνουργιο trailer από το απόλυτο summer blockbuster "Pacific Rim", που προβλήθηκε στο "WonderCon". Στο εγγύς μέλλον η ανθρωπότητα απειλείται από τεράστια τέρατα ονόματι Kaiju (που στα ιαπωνέζικα σημαίνει κυριολεκτικά μεγάλο τέρας) και ο μοναδικός τρόπος να τα πολεμήσουμε είναι με τεράστια ρομπότ που πιλοτάρονται από ανθρώπους. Σε μια ταινία του Guillermo Del Torro δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο αγαπητός Ron Perlman που παίζει ένα δευτερεύοντα ρόλο. Ο Perlman αυτή την εποχή παίζει στη σειρά του FX "Sons of Anarchy", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnam που έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Pacific Rim"! Κάποιοι μπορεί να τον θυμάστε από το "Green Street Hooligans" με τον Elijah Wood. Πριν να κυκλοφορήσει το έργο νομίζω πρέπει να γράψω ένα ποστ αφιέρωμα στα kaiji, που στην Ιαπωνία είναι ένα ξεχωριστό είδος κινηματογράφου εντελώς. Το γνωστότερο τέρας που ξεπήδησε απ΄εκεί; Ο Godzilla φυσικά!


1 σχόλιο: