Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Οι 7 καλύτερες σειρές του καλοκαιριού


Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι τηλεοπτικοί παραγωγοί κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα που έφτασε πρώτος ο George Lucas το 1977. Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για την προσέλκυση τηλεοπτικού κοινού και μιας και διανύουμε την χρυσή εποχή της τηλεόρασης, οι σειρές που παίρνουν το πράσινο φως για την θερινή περίοδο γίνονται ολοένα και καλύτερες. Λίγο πριν ξεκινήσουν λοιπόν, σας παρουσιάζω τις πιο αναμενόμενες (κατά την δική μου άποψη) σειρές του καλοκαιριού!



Arrested Development (Season 4)


Αυτή είναι μια ιδιαίτερη καταχώρηση. Το "Arrested Development" ήταν μια κωμική σειρά του Fox που διήρκησε τρεις σεζόν και ακυρώθηκε το 2006. Το Netflix, συνεχίζοντας την επιθετική είσοδο του στο κόσμο της παραγωγής σειρών μετά το "House of Cards" και "Hemlock Grove", ανέλαβε την δημιοθργία τέταρτης σεζόν που είναι από τις 26 Μαϊου διαθέσιμη. Το "AD" έχει φανατικό κοινό ( ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί) και οι die hard fans φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι από την απόπειρα του Netflix. Ορίστε και το επίσημο τρειλερ.


Πρεμιέρα: Ολη η σειρά (15 επεισόδια) είναι διαθέσιμα από το Netflix

Under the Dome



Για το "Under the Dome" τα είπαμε πριν από πολύ καιρό και τώρα επιτέλους έρχεται στις οθόνες μας! Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα βιβλία του Stephen King, η ιστορία μιας πόλη που εντελώς ξαφνικά βρίσκεται αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο από ένα αόρατο ενεργειακό πεδίο. Η σταδιακή κατάβαση της πόλης προς την αναρχία και το χάος φέρει όλα τα σημάδια κατατεθέν του King και η σειρα δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενη. Εχοντας διαβάσει το βιβλίο, σας υπόσχομαι ότι το πρώτο επεισόδιο θα είναι από τα καλύτερα πράγματα που θα δείτε στην TV!.


Πρεμιέρα: 24 Ιουνιου


Breaking Bad (δεύτερο μισό της 5ης σεζον)


Ολα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος. Ακόμα και η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε τα τελευταία δέκα χρόνια . Το "Breaking Bad", η ιστορία ενός καταφρονεμένου καθηγητή Χημείας σε γυμνάσιο που έγινε ναρκοβαρώνος φτάνει στο τέλος της με τα τελευταία οκτώ επεισόδια της 5ης σεζόν. Εάν δεν το είδατε το εισηγούμαι ανεπιφύλακτα, μόνο και μόνο για να θαυμάσετε τις υποκριτικές ικανότητες των Bryan Cranston και Aaron Paul. Δεν χάνεται με τίποτα.


Πρεμίερα: 11 Αυγούστου


Ray Donovan 


Από το κανάλι που μας έφερε το "Dexter", έρχεται η πρώτη σοβαρή προσπάθεια του Liev Schreiber να διεισδύσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Donovan είναι είναι επαγγελματίας problem solver που κατοικεί στο Hollywood. Είτε θέλεις να ξεφορτωθείς ένα πτώμα, να κάνεις έναν μάρτυρα να αποφασίσει να μην πάει δικαστήριο ή να στείλεις μήνυμα στους χρεωστές σου, ο Donovan έχει την λύση για σένα. Ολα όμως αρχίζουν να παίρνουν τον κατήφορο όταν η συνείδηση του Donovan αρχίζει να τον ενοχλεί και ο πατέρας του αποφυλακίζεται μετά από 20 χρόνια. Ο θρύλος Jon Voight στο ρόλο του πατέρα ενώ οι πιο ψαγμένοι από σας θα αναγνωρίσατε και τον Peter Jacobson που υποδυόταν τον Dr. Taub στο "House M.D."


Πρεμιέρα: 30 Ιουνιου


Falling Skies (Season 3)


H τρίτη σεζόν της μετα-αποκαλυπτικής σειράς παραγωγής Steven Spielberg έρχεται, πιθανόν για τελευταία φορά. Οι επιζώντες της επίθεσης των εξωγήινων βρήκαν πλέον τον τρόπο να απελευθερώνουν τους κρατούμενους από την επήρρεια των εισβολέων και ξεκίνησαν την επίθεση στα μεταλλεία που κρατούνται. Η άφιξη όμως ενός νέου είδους εξωγήινου και η συνταρακτική συνειδητοποίηση ότι δεν είναι όλοι τους κακοί αλλάζει άρδην τα δεδομένα για τους επιζώντες.


Πρεμιέρα: 9 Ιουνίου


Dexter (Season 8)


O αξιαγάπητος κατά συρροήν δολοφόνος επιστρέφει για όγδοη και τελευταία σεζον. Ο Dexter Morgan, που εργάζεται σαν blood spatter analyst για το αστυνομικό τμήμα του Miami είναι ένα βήμα πριν να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του στον κόσμο. Πως θα γλιτώσει αυτή την φορά; Τι θα γίνει με τα παιδιά του; Πως θα χειριστεί η ετεροθαλής αδελφή του Debra τον φόνο της LaGuerta; Ποιός είναι ο νέος serial killer που θα μας απασχολήσει αυτή την σεζόν; Απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα, στην τελευταία σεζόν του Dexter!


Πρεμιέρα: 30 Ιουνίου


The Newsroom (Season 2)


H σειρά του θρυλικού σεναριογράφου Aaron Sorkin επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, με την ελπίδα να μαζέψει μεγαλύτερο ακροατήριο από την πρώτη. Ο Sorkin επιστρέφει με μια εντελώς διαφορετική ομάδα σεναριογράφων για να να μας ξεναγήσει ξανά στα άδυτα του καναλίου ACN, μαζί με τους ιδεαλιστές δημοσιογράφους του. Η δεύτερη σεζόν θα ασχοληθεί με την κούρσα για τις εκλογές του 2012 στις ΗΠΑ.


Πρεμιέρα: 14 Ιουλίου



Bonus Material:

"Whose Line Is It Anyway?"


To ιστορικό τηλεπαιχνίδι/κωμικό σώου επιστρέφει μετά από έξι χρόνια για να ζήσει την 9η σεζόν του! Το σώου αυτή την φορά θα προβάλλεται από το CW (Beauty and the Beast, Vampire Diaries, Arrow) και θα διαρκέσει 10 επεισόδια, με ξεχωριστό καλεσμένο κάθε φορά. Ολοι οι παλιοί συντελεστές επιστρέφουν, με εξαίρεση τον παρουσιαστή Drew Carey που θα αντικατασταθεί από την Aisha Tyler. Tον Colin Mochrie δεν θα τον ξέρετε αν δεν βλέπατε παλιά την εκπομπή, αλλά τον Ryan Stiles τον είδατε στο "Two and a Half men" και τον Wayne Brady σαν τον γκέι αδελφό του Barney στο "How I Met Your Mother"!
Δεν μπορώ να περιμένω να δω ξανά "Scenes from a Hat", το πιο γνωστό skit του σώου!

Πρεμιέρα: 16 Ιουλίου

Θερμές ευχαριστίες στον Twisted Tool που μου το θύμησε!



Εσείς ποιά σειρά περιμένετε αυτό το καλοκαιρι; Γράψτε τις δικές σας προτιμήσεις!

5 σχόλια:

  1. Suits S03 - γιατί ποθώ τον Harvey Specter!

    Rania

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν με την εντύπωση ότι το Breaking Bad εξεκινούσε νωρίτερα! Εγύρισε μου λλίο τωρά..

    Duuuuuuuude! Whose line is it anyway!!!!!! It's back in June! Γιατί λείπει από τη λίστα; Επειδή εν σαν εκπομπή; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασιχτιρ γαμωτο τζαι ελαλουν να το βαλω τζαι ξεχασα. Θα διορθωθεί το λάθος αμέσως

      Διαγραφή