Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ενας κύπριος σουπερ-ήρωας needs YOU!

Εκεί που καθόμουν ήσυχα, όμορφα κι ωραία μπροστά από τον κομπιούτορα μου προχτές, ένας φίλος μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν είχα υπόψην μου μια προσπάθεια για να γυριστεί ένα short film με θέμα ένα σουπερήρωα από την Κύπρο. Απάντησα αρνητικά αλλά έδειξα ενδιαφέρον και μου έστειλε το εξής link από το Indiegogo (πρέπει να είναι κάτι σαν Kickstarter) με το pitch video από τους δημιουργούς. Δείτε το πρώτα και μετά τα λέμε.




Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι πριν προχωρήσουμε. Δεν έχω καμία ανάμειξη στο project (σας είπα, προχτές είδα το pitch για πρώτη φορά) και δεν γνωρίζω προσωπικά τον Αντρέα και γενικά δεν έχω να κερδίσω τίποτα από αυτή την υπόθεση.
Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε, θέλω να σας πω ότι έχω κατενθουσιαστεί με την ίδεα! FUCKIN' LOVE IT! Φαίνεται να είναι πολύ καλή πρωτοβουλία και πραγματικά, ο δημιουργός του δεν θα μπορούσε να μου ήταν πιο συμπαθής ακόμα κι αν ήταν πασπαλισμένος με ζάχαρη άχνη και καλυμμένος πατώκορφα με γατάκια.
Ξέρω ότι ειναι δύσκολη περίοδος για να σας ζητήσει κάποιος λεφτά. Ετσι, αντί για εισφορά, θέλω να σας ζητήσω να κάνετ το εξής: Κάνετε share το pitch video στα social media σας. Δεν σας κοστίζει τίποτα, δεν είναι καθόλου κόπος και μπορεί με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσετε ρεύμα προς τους δημιουργους! Κάντε τους γνωστούς, να μάθει ο κόσμος γι' αυτή την ανεξάρτητη πρωτοβουλία! Που ξέρετε; Μπορεί εάν αποκτήσουν αρκετή δημοσιότητα να βρουν και μεγαλοχορηγούς. Τα παιδιά έχουν ένα όνειρο και μπορείτε απλά να βοηθήσετε με το πάτημα ενός κουμπιού. Μην προσπερνάτε έτσι τέτοιες πρωτοβουλίες. Αν είναι μια στιγμή στην ιστορία μας που έχουμε ανάγκη τέτοια project, αυτή είναι τώρα. Ενθαρρύνετε την δημιουργικότητα, πηγαίνετε να δείτε ανεξάρτητες παραστάσεις, δώστε στους συντελεστές το σημάδι της εκτιμήσης. Εδώ είναι η σελίδα τους στο Facebook. Drop by, say hi, για να δείξετε στα παιδιά ότι εκεί έξω υπάρχει κόσμος που τους στηρίζει.
Ενας σουπερ ήρωας σας χρειάζεται. Will you just say "No"?! 

3 σχόλια:

  1. Πολλά ενδιαφέρον! Καλή επιτυχία και τέτοιες δημιουργικές κινήσεις πρέπει να τις στηρίζουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά καλή προτοβουλία! Θα το αναρτήσω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή