Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Hot Trailer Sunday! (Friday edition)

Επειδή είμαι αποφασισμένος αυτή την φορά να κρατήσω τις υποσχέσεις μου, σας φέρνω το "Hot trailer Sunday" από την Παρασκευή γιατί θα πάω για τριήμερο. Enjoy!


Man of Steel (3o trailer)



Το πολυαναμενόμενο reboot του αγαπημένου ήρωα της DC Comics (ας προσποιηθούμε όλοι ότι το Superman Returns δεν συνέβη ποτέ) κυκλοφόρησε νέο trailer με πολύ περισσότερο Russel Crowe ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε και τον Michael Shannon στο ρόλο του General Zod. Πρωταγωνιστής ο Henry Cavill.


Hunger Games: Catching Fire


Φρέσκια-φρέσκια από την κατάκτηση του Οσκαρ για πρώτο γυναικείο ρόλο, η Jennifer Lawrence πάει πίσω στο δυστοπικό σύμπαν του "Hunger Games" με την δεύτερη ταινία της τριλογίας. Στο καστ προστίθεται και ο επίσης βραβευμένος με Οσκαρ Philip Seymour Hoffman.

Star Trek: Into Darkness (3o trailer)




To δεύτερο μέρος της ιδέας του J.J. Abrams για το σύμπαν του Star Trek, που βρίσκει τον Captain Kirk αντιμέτωπο με τον Benedict Cumberbach του αγγλικού Sherlock Holmes. Να σας πω ότι η Disney ανακοίνωσε ότι από το καλοκαίρι του 2015 και κάθε καλοκαίρι θα έχουμε μια ταινία Star Wars. O J.J. Abrams ήδη έχει ανακοινωθεί σαν ο άνθρωπος που θα φέρει εις πέρας αυτό το έργο. Πως θα καταφέρει να ανταποκριθεί, ενώ έχει να κάνει και το τρίτο Star Trek μόνο εκείνος ξέρει. My guess είναι ότι θα δούμε μέτριες ταινίες. Ιδωμεν.


R.I.P.D.



Action comedy βασισμένη σε σειρα κόμικ, με πρωταγωνιστές τους Ryan Reynolds και Jeff Bridges. Οταν οι καλοί αστυνομικοί πεθαίνουν στρατολογούνται στο αστυνομικό τμήμα της μετά θάνατον ζωής, με αποστολή να κυνηγούν τους νεκρούς που θέλουν να αποφύγουν την κόλαση. Στην ουσία πρόκειται για το "Men in Black" στον άλλο κόσμο. Δεν τρελλαίνομαι αλλά ο Jeff Bridges μπορεί να με τραβήξει

The Internship




Δύο μέλη του νέου Rat-Pack ο Owen Wilson και ο Vince Vaughn πρωταγωνιστούν σε μια ταινία που πάω στοίχημα χρηματοδοτήθηκε εξ' ολοκλήρου από την Google. Οι δύο τους παίζουν δύο μεσήλικες άντρες που απολύονται από την δουλειά τους και αναγκάζονται να ξεκινήσουν από την αρχή σαν interns στην Google, όπου έρχονται αντιμέτωποι με παιδιά που έχουν τα μισά τους χρόνια και ξέρουν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτούς. Ανώδυνη κωμωδιούλα, ότι πρέπει για date movie.



The way, way, back


Μια συμπαθητική coming-of-age ταινία για έναν ντροπαλό νεαρό που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το νέο γάμο της μητέρας του και τα προβλήματα της εφηβείας. Η ταινία είναι προβλέψιμη αλλά έχει μεγάλο ατού το καστ. Sam Rockwell, Steve Carell, Toni Collette και η λατρεμένη από το "The West Wing" Allison Janey πρωταγωνιστούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου