Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Hot trailer Sunday


Επειδή δυσκολεύομαι να γράφω ποστ πιο συχνά (δεν είμαι πολυάσχολος, απλά αργόσχολος) σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα εάν κάθε Κυριακή έψαχνα και εβρισκα για σας τα καλύτερα trailer που κυκλοφόρησαν την κάθε εβδομάδα! . Enjoy!


Kick Ass 2



To πολυαναμενόμενο (for reasons passing understanding) sequel του "Kick Ass" είναι εδώ. Η δεύτερη ταινία είναι περίπου όπως την πρώτη. Εντελώς over the top και με καμία πρόθεση να πουλήσει ρεαλισμό. Η όλη ταινία μοιάζει με οργασμό του Michael Bay: γεμάτη εκρήξεις, χορογραφίες πολεμικών τεχνών και αρκετές πυροβολισμούς για να κάνουν αφρικάνο πολέμαρχο να κλάσει μέντες.
Μπονους για τους φαν της πρώτης ταινίας είναι η εμφάνιση του αγνώριστου Jim Carrey στο ρόλο ενός στρατιώτη σουπερ ήρωα. 
Δεν είναι του γούστου αλλά όπως την βρίσκει ο καθένας.

Pain and Gain (3o trailer)




Μιας και μιλησαμε για Michael Bay, ορίστε το τελευταίο πόνημα του. Μια "αληθινή" ιστορία για τρεις μποντιμπιλντεράδες που αποφασίζουν να απαγάγουν ένα μαφιόζο για λύτρα. Η όλη επιχείρηση πάει καλά, μέχρι που ένας μπράβος (ο "θα σας γαμήσω τα σπίτια" Ed Harris) προσλαμβάνεται από τον μαφιόζο για να εκδικηθεί. Μια ταίνια που τίγκα στα στεροειδή, όπως ακριβώς και οι πρωταγωνιστές της, The Rock και Mark Wahlberg. Αυτό είναι το τρίτο τρέιλερ. Κορίτσια, αν σας αρέσουν οι γραμμωμένοι τύποι που είναι σαν αρμάρια, αυτή είναι η ταινία για σας!
Να σας πω ότι το επόμενο προτζεκτ του Bay είναι τα χελωνονιτζάκια.



Elysium


Τουτη η ταινία είτε που θα είναι τεράστια μαλακία, είτε τεράστια επιτυχία. Είναι η δεύτερη ταινία του νοτιοαφρικάνου Neill Blomkamp που μας έδωσε το σπουδαίο "District 9" και έχει όλα τα συστατικά για να γίνει σπουδαία. Budget πολλαπλάσιο του "District 9", Μatt Damon και Jodie Foster στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και μπόλικα εφέ. Μου αρέσει ότι ο Blomkamp μένει ακριβώς στο ίδιο theme που είχε η πρώτη του ταινία. Ταξικός διαχωρισμός, ρατσισμός και η ηθικότητα του απαρχαιντ. Εγώ δεν το χάνω.



Now you see me (2ο trailer)



Υπερκαραγαμάτη ταινιάρα με υπερκαραγαμάτους ηθοποιούς. Jesse Eisenberg, Woody Harelson και Morgan Freeman είναι ταλαντούχοι ταχυδακτυλουργοί που ληστεύουν μια τράπεζα και δίνουν όλα ΄τα λεφτά στο ακροατήριο τους. Πως το έκαναν; Ο Mark Ruffalo και ο Michael Caine προσπαθούν να διελευκάνουν μιαν υπόθεση που μοιάζει εντελώς απίστευτη!
Who doesn't love a good magic trick?


Rush



Φαν της Φορμουλα 1 ετοιμαστείτε να πάθετε συγκοπή! Ο σκηνοθέτης του "Beautiful Mind" Ron Howard αναβιώνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορική κόντρα των θρυλικών πιλότων Nikki Lauda και James Hunt για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή του 1976. James Hemsworth και Olivia Wilde πρωταγωνιστούν. Για τους φαν του αθλήματος είναι must!






 

2 σχόλια:

  1. Γεια σου αργόσχολε! Το λοιπόν, σίγουρα θα δω τις 4 από τις 5 ταινίες. Η ταινία που μάλλον δεν θα δω είναι το Kick Ass 2. Αλλά οι ταινίες που έχω τις περισσότερες απαιτήσεις είναι οι Elysium και Rush. Ειδικά για το Rush, περιμένω να είναι αντίστοιχο της πραγματικής κόντρας των 2 τεράστιων πιλότων. Όσο για το Elysium είμαι σίγουρος ότι μετά το District 9 ο Blomkamp θα κάνει μια άψογη ταινία. Όταν με ένα budget μικρό κάνεις τέτοιες παραγωγές τότε με Holywood budget θα κάνει θαύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είμαι φαν της φόρμουλας αλλά είμαι του Howard και θα περιμένω. Για τον Bloomkamp είναι make or break. Είτε που θα επιβεβαιωθεί σαν καλλιτέχνης είτε που θα καταχωρηθεί σαν "one time wonder"

    ΑπάντησηΔιαγραφή