Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Hot Trailer Sunday!


Καλήμερα κόσμε και καλή Κυριακή! Το "Hot Trailer Sunday" είναι για ακόμα μια εβδομάδα εδώ, με τα καλύτερα trailer που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε!


Vampire




Μην αφήσετε τον τίτλο να σας ξεγελάσει. Αυτή η ταινία δεν έχει καμία σχέση με άλλες ταινίες που έχουν την λέξη "vampire" στον τίτλο. Πρόκειται για ένα φιλοσοφημένο, υπαρξιακό δράμα, η ιστορία ενός καθηγητή ο οποίος αναζητεί γυναίκες που θέλουν να πεθάνουν για να τις βοηθήσει και να τους πάρει το αίμα. Indie ταινιούλα, μπορεί να προκύψει πολύ καλή.


Thor: The Dark World



To κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συνεχίζει να επεκτείνεται, αυτή τη φορά με την δεύτερη ταινία για τον σκανδιναβό θεό του κεραυνού, Thor. Ενα χρόνο μετά τα τεκταινόμενα στο "Avengers" ο Thor επιστρέφει στη Γη για να την προστατέψει από την οργή του Malekith, ηγέτη της αρχαίας ράτσας των Dark Elves. Ο Chris Hemsworth και όλο το καστ της πρώτης ταινίας επιστρέφουν (ακόμα και η Natalie Portman) όχι όμως και ο σκηνοθέτης Kenneth Branagh. Πίσω από τις κάμερες αυτή την φορά έχουμε τον Alan Taylor που μπορεί να είναι σχετικά άγνωστος αλλά έχει σκηνοθετήσει έξι επεισόδια του "Game of Thrones". Δεν μπορούσα να χαρώ παραπάνω για την επιστροφή του Tom Hiddleston σαν Loki. Ο άνθρωπος είναι του θανατά συμπαθής!


Something in the air


Και λίγος γαλλικός κινηματογράφος. Το "Something in the air" είναι η ιστορία μιας παρέας 18χρονων, την αυγή των μεγάλων κοινωνικών αλλαγών στην Ευρώπη της δεκαετίας του '60. Γραμμένο από τον Οlivier Assayas.


Love, sick Love (He loves me not)



To 'χω πει παλιότερα και το ξαναλέω. Οι καλύτερες ταινίες τρόμου δεν βγαίνουν από τα μεγάλα στούντιο αλλά από ανεξάρτητες παραγωγές. Δυο μόνο χαρακτηρισμούς μπορώ να δώσω στο trailer. Bloody awesome, fuckin' insane! Αγόρι γνωρίζει κορίτσι, κορίτσι ερωτεύεται αγόρι, κορίτσι τον παίρνει αιχμάλωτο και τον αλυσοδένει δια της βίας για να τον αναγκάσει να γίνει η πατρική φιγούρα στη ψυχωτική της οικογένεια! Δεν χάνεται.


The Grandmaster


Λατρεις των πολεμικών τεχνών ετοιμαστείτε για απανωτούς οργασμούς! Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της αμερικανικής έκδοσης του γνωστού κινέζικου "Ip Man", της θρυλικής πλέον ταινίας πολεμικων τεχνών που κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει ως την καλύτερη ταινία πολεμικών τεχνών που γυρίστηκε ποτέ. H ταινία βασίζεται στη ζωή του Yip Man, ενός κινέζου δάσκαλου πολεμικών τεχνών που μεταξύ άλλων ήταν και ο μέντορας του Bruce Lee.


Αυτα είχα για σας αυτή την εβδομάδα. See ya next week!

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έσβησα τα για να μεν φαίνουνται ξεκάρφωτα, αλλά εν πειράζει! :p
    Το Vampire άμα εν για να το πιεί το αίμα εν μου κάμνει. Άσε που το τρέιλερ εν χάλι!
    Το Love, sick love εν υπεραστείο το τρείλερ (τζαι το άλλο το πιο παλιό με το ίδιο όνομα που είχες πριν εν επίσης υπεραστείο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. The hammer will fall !!!! Long live the Thunder!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Vampire, can't wait to see that one.
    Thor, is it worth it! I have yet to delve into the whole 'Avengers' saga. Let me know if its worth my time.
    Thanx for the French film suggestion. Personally I believe the French do everything better.
    I have my doubts about the American version of "IpMan". Hope they don't ruin it (like they do with most remakes - μα ακόμα εν το χωνέφκω, ανακάλυψα ότι θα κάμουσσιν ριμεΐκ το 'Oldboy' τζιαι έπεσσα σε κατάθλιψη!!!!!!!!!)
    Love ur posts. Καρτερώ τα κάθε εφτομάδα. :-)

    υ.γ. Έκαμα σε invite για ένα movie group στο φατσοβιβλίο. Check it out! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή