Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"My life as a videogame", ένα project που χρειάζεται την βοήθεια σας!

Το είπα πολλές φορές ότι είμαι υπέρ της προώθησης νέων/άγνωστων ταλέντων που δεν έχουν τρόπους πρόσβασης στα mainstream ΜΜΕ. Αυτή την περίοδο τελειώνω το fantasy fiction βιβλίο ενός Κύπριου (ελπίζω να εκδοθεί για να το διαβάσετε και σεις γιατί είναι πολύ ωραίο) αλλά αυτή την φορά επικοινωνώ μαζί σας για να σας φέρω υπόψην το project ενός κύπριου που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ.
Ο Petros L. Ioannou είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτης και θέλει να δημιουργήσει μια live action web series, με θέμα την ζωή ενός απλού ανθρώπου που ξαφνικά βρίσκεται εγκλωβισμένος στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών! Ο κ. Ιωάννου (με τον οποίο εγώ δεν έχω καμία σχέση btw, ούτε βγάζω λεφτά από αυτή την ιστορία, έτσι για να εξηγούμαστε) κοινοποιεί την πρόθεση του μέσω του kickstarter.com , μιας ιστοσελίδας που είναι αφιερωμένη στην παραγωγή webseries, εάν και εφόσον αυτά συγκεντρώσουν ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Το "My life as a videogame" χρειάζεται 30,000 δολλάρια και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 11 χιλιάδες! Αν σας αρέσει η ιδέα δώστε τον οβολό σας (ελάχιστη εισφορά ένα δολλάριο) και δεν χάνετε τίποτα εάν του ρίξετε και ένα share σε Facebook και Twitter. Για σας είναι ένα κλίκ, για κείνους είναι η ευκαιρία για να κάνουν αυτό που ονειρεύονται!
Προσωπικά τους εύχομαι καλή τύχη και αναμένω το πρώτο επεισόδιο!

Για να δείτε το promo της σειράς και να δώσετε εισφορές, κάνετε κλικ ΕΔΩ

Υ.Γ. Ευχαριστώ την φίλη που μου έστειλε το link! Εάν έχετε και σεις κάτι που θέλετε να προωθήσετε, μην διστάσετε να το στείλετε στο con_psill@hotmail.com  . Το "Ars gratia artis" δεν θα πρέπει να είναι απλά ένα obscure ρητό :)

6 σχόλια:

  1. εγώ δεν είμαι φαν του είδους, αλλά επειδή πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να πάμε μπροστά, και επειδή είμαι σε πολύ καλό μουντ, θα το κάνω. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι μπράβο! Αν βρεθώ ποτέ σε θέση να γίνω διέξοδος για νέους καλλιτέχνες, θα κάμω ότι μπορώ για να τους προωθήσω

      Διαγραφή
  2. Φέρστ οφ όλλ...Kickstarter ρούλζζζζζζζ, εντ πρότζεκτς ον Kickstarter ρούλλλλλ μόρ.
    Θα το προωθήσω και εγώ...μακάρι να βρεί τα λεφτά που θέλει και να πραγματοποιήσει το όραμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής. Χτες το μαθα. Είναι σπουδαία ιδέα και διερωτώμαι γιατί δεν έχουμε κάτι τέτοιο κι εδώ. Ευχαριστώ που συμμετέχεις στη προώθηση :)

      Διαγραφή
  3. Ρε, μα τι ώρα τσοιμάστε εσείς? Θωρώ 3, 4 π.μ....Τέσπα, θα κάνω και εγώ ότι μπορώ, αν και είμαι λίγο άσχετος, κοινώς, δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό. Άτε, καλή επιτυχία και στον άλλο Κύπριο που έγραψε το fantasy fiction :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή