Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

In a Philharmonic not so far far away...

Αυτό θα είναι το πιο σύντομο ποστ που έχω κάνει μέχρι σήμερα! Κανονικά θα είχα μια μεγαλοπρεπέστατη σεντονιά αναφορικά με την εξαγορά της Lucasfilms από την Disney, αλλά έδωσα το κομμάτι σ' ένα νέο ηλεκτρονικό περιοδικό, το "Nicosia Voice". Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία που πάει ενάντια στο mainstream και εύχομαι στα παιδιά καλή αρχή και καλή συνέχεια! Μέσα του μήνα θα πάνε live και θα έχω ένα σχετικό link εδώ. Μόλις κυκλοφορήσει θα το αναρτήσω και στο blog αλλά προς το παρόν θα πρέπει να περιμένετε :)




Πίσω όμως στα καθ' ημάς που λέει και ο φύλαρχος "Αιωνίως Βαμμένο Μαλλί".
Μέσα στο πνεύμα του πόστ, έχω για σας τον John Williams και την φιλαρμονική της Βοστόνης να παίζουν το κυρίως theme από το Star Wars. Enjoy!


3 σχόλια:

  1. You started my day awfully well!!! Best Saturday wake up, with John Williams. :)
    Hey, how can I get in contact with you?

    Have a good weekend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει σε κάποια φάση να κάμω ενα ποστ για τα scores των ταινιών. John Williams και Danny Elfman μαζί εγράψαν σχεδόν όλα τα γνωστά και νομίζω θα είναι ενδιαφέρον να ρίξουμε ένα βλέφαρο. To email μου είναι con_psill@hotmail. com αν μπορω να σε βοηθήσω σε κάτι. Εκτός αν σου χρωστώ λεφτά. Σε αυτή την περίπτωση ατύχησες :)

      Διαγραφή
    2. Όι σιορ μα επέλλανες; Χαχαχαχα δαμέ ως τζιαι ο σhίλος μου σε λίο έννα χρωτσά. Απλά να φιλέψουμε που θέλω. Ψάχνω έναν πελλό film buff, who likes script-writing, is in love with film scores and tv...τζιαι περνάς μου το vibe ότι μπορεί να πρέπει να μιλήσουμε a bit more. :P

      Have a good Sat.

      P.S.1 Absolutely love ur idea about a compilation of John Williams and Danny Elfman. Every time I hear the 'Grand Finale' from Edward Swissorhands I swear to God tears are streaming down. Όι πως τα OST του Williams πάσσιν πίσω...especially 'Schidler's List' is to die for!!! :)
      P.S. 2 (sorry for the long P.S.1. I get really hyped when I talk about films or OST) :P

      Διαγραφή