Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Hangover 3: Μετρίως μέτριο και πάντα μετρημένο


Είναι κάποια πράγματα που ξέρεις a priori οτι θα είναι χάλια. Οικογενειακές γαμήλιες δεξιώσεις, οι πιλότοι κυπριακών σειρών, το φαί από τα McDonald's και ενίοτε τα αποτυχημένα sequel πετυχημένων ταινιών.


To tagline του "Hangover 3" γράφει "The End". Θα ήθελα να προσθέσω "Finally".
Το "Hangover 3" δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης, πέραν του να γεμίσει λεφτά τις τσέπες των παραγωγών και να λειτουργεί σαν όχημα για τον Zach Galyfianakis. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καν hangover, απλά οι τρεις πρωταγωνιστές μπαίνουν σε μπελάδες όταν ένας μαφιόζος απαγάγει τον Doug. Και η υπόλοιπη πλοκή δεν έχει καμία σημασία. Λείπει εντελώς η σπιρτάδα και η πρωτοτυπία του πρώτου, τα αστεία βγαίνουν με το ζόρι και ο απίστευτα εκνευριστικός Mr Chow πήρε billing πρωταγωνιστικού ρόλου. Ακόμα και οι ίδιοι οι παραγωγοί βαριούνται. Και βαριούνται τόσο πολύ που χρησιμοποιούν σκηνές από το πρώτο και το δεύτερο μέρος της τριλογίας για να γεμίσουν τον χρόνο. Εχει όμως τις στιγμές του και αυτή την περίοδο δεν είναι άσχημη ιδέα για έξοδο, αν δεν σας αρέσουν οι ταινίες τρόμου και οι sci-fi. Απλά να μην περιμένετε πολλά και σίγουρα να μην περιμένετε να έχει σχέση με το πρώτο. Τα credits άφησαν υπόνοιες για τέταρτο αλλά ελπίζω πραγματικά να μην γίνει ποτέ. Αρκετά διέσυραν το πρώτο μέχρι σήμερα.

6 σχόλια:

  1. Σαν το πρώτο και το δεύτερο αν με ρωτάς σίγουρα όντως δεν είναι αλλά είναι αρκετά ευχάριστο! Εγώ το είδα καθημερινή μετά την δουλειά κι ήταν πολλά χαλαρωτικό και ούτε το βαρέθηκα, αλλά με δυσκολία θα το ξανάβλεπα. Όπως είπες έχει τις στιγμές του. Ο Galyfianakis είναι η ταίνια μόνος του, as always!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν καλή η περίοδος του επειδή εν εσιει άλλα date movies ή ταινίες που κάμνουν για κάποιον που θελει να χαλαρωσει

      Διαγραφή
  2. Το πρώτο δεν μου άρεσε, το δεύτερο το αγνόησα, το τρίτο νευριάζω μόνο που βλέπω το πόστερ! Ευχαριστώ που με διαβεβαίωσες ότι καλά κάνω ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τωρα;! Εφυρτηκα που το γέλιο στο πρώτο! Την φάση που έκοψε ο Ταισον την μπουνια του Γαλιφιανάκη εκλωτσούσα την καρέκλα που το γέλιο!

      Διαγραφή
  3. Τόσο χάλια ρε? Κρίμα γιατί ανυπομονούσα να πάω να την δω. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή