Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Inside "The Hobbit"! Οι πρώτες ματιές στην παραγωγή της συνέχειας του "Lord of the Rings"

Περιμένετε με ανυπομονησία τον Δεκέμβρη του 2012 για το "Hobbit" την συνέχεια του "Lord of the Rings"; ΅Δεν αντέχετε χωρίς την δόση σας από την Μέση Γη; Fear not little ones!





Ο yours truly φέρνει κοντά σας τα μέχρι τώρα video blog του σκηνοθέτη Peter Jackson, από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μέχρι τα τελικά στάδια της. Δείτε όλους τους παλιούς συντελεστές να επιστρέφουν, δείτε πρώτοι τους 13 νάνους του Thorin και τα κοστούμια τους και βυθιστείτε ξανά στο μαγικό κόσμο του Tolkien!


Production Video #1


Το εναρκτήριο video της προσωπικής σελίδας του Jackson. Δείτε τις πρώτες μέρες του Hobbit, την εναρκτήρια τελετή των Μαόρι (!) και τις πρώτες σκέψεις των πρωταγωνιστών. Το φανταστικό ταξίδι ξεκινά!

Production Video #2


Οι πρώτες σκηνές του Andy Serkis ως Gollum! Επίσης οι συντελεστές μιλούν για το που θα περάσουν τις διακοπές τους! Οσοι θα πάνε φυσικά γιατί κάποιοι πρέπει να συνεχίσουν να εργάζονται. Ακόμα, μάθετε πως ο Jackson κάνει location scouting!


Production Video #3


To καστ μιλά για τις καλύτερες εμπειρίες του από την μέχρι τώρα παραγωγή, Gollum και Bilbo γυρίζουν τις πρώτες τους σκηνές, ο Ian Mckellen προσπαθεί (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) να θυμηθεί τα ονόματα των 13 νάνων ενώ ο Jackson χάθηκε στο στούντιο του James Bond! Μην χάσετε στο τέλος την επίσκεψη του Rhys Davies ( έπαιξε τον Gimli sto LotR)  αλλά και τον Christofer Lee!

Production Video #4


Είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος! Πως επηρεάζει όμως η τεχνολογία τα γυρίσματα; Ο Jackson μιλά για την 3D τεχνολογία, τις τεχνικές κινηματογράφησης αλλά και τα τελευταία βήματα της παραγωγής!


Πηγή: Peter Jackson's Facebook Page

2 σχόλια:

  1. epic! I can't wait ως του χρόνου..
    ο Peter Jackson έχει την καλύτερη δουλειά in the entire universe..

    βλέπω τον McKellen και θέλω να κλαίω..νομίζω αν τον εσκηνοθετούσα εγώ εν θα εμπορούσα να του μιλήσω..ήταν να κάθουμε να τον κοιτάζω με δέος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οντως! Μαγεία να είσαι στο σκηνικό! Θα σκότωνα για να ήμουν στην ομάδα παραγωγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή