Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ταξίδι μπροστά στο χρόνο: 10 ταινίες που μας έρχονται το 2013


Αυτή τη φορά πάμε μπροστά. Πολύ μπροστά. Nα εξερευνήσουμε παράξενα, νέα φίλμ και να αναζητήσουμε ποπ κορν και νέα τρείλερ. Με τόλμη πάμε εκεί που κανένας άνθρωπος δεν έχει  πάει μέχρι σήμερα. Στο μέλλον.





Ε καλά. Σχεδόν κανένας


(by the way, σου έχω ένα tip αυτογνωσίας. Εάν έπιασες την αναφορά στο Star Trek, ναι είσαι νέρντουλας. Μην νοιώθεις άσχημα. Είμαστε πολλοί. Peace)

Πίσω στη χώρα των ζωντανών. Αυτή τη φορά είπα ότι θα έχει πλάκα αν ρίξουμε μια ματιά όχι στις ταινίες που έρχονται προσεχώς αλλά σ' αυτές που απέχουν έτη φωτός (strike two for the nerd crowd) από το σήμερα. Σε ταινίες που αναμένεται να κυκλοφορήσουν κάπου μέσα στο 2013, δύο χρόνια από τώρα!

Μικρή παρένθεση πριν προχωρήσω. Ναι, ο προγραμματισμός των εταιρειών παραγωγής εκτείνεται τόσο μακριά. Κατ' ακρίβεια, ο προγραμματισμός τους πάει πολύ περισσότερο από αυτό και ο λόγος είναι απλός.
Χρειάζεται οι ίδιοι να ξέρουν τι παίζει με τον ανταγωνισμό και για να «κρατήσουν» όλες τις καλές χρονικές περιόδους (Ιούνη μέχρι Αυγουστο, Νοέμβριο μέχρι Σεπτέμβριο και Φλεβάρη). Ο κινηματογράφος λειτουργεί ακριβώς όπως η τηλεόραση. Οι παραγωγοί προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν την θέαση, όχι τόσο για να πουλήσουν εισητήρια όσο για να προσελκύσουν διαφημίσεις και να προωθήσουν άλλα έργα της εταιρείας. Τα μεγάλα blockbusters ονομάζονται και "tent-pole movies" και τα στούντιο της χρησιμοποιούν για διαφήμιση και να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα άλλων ταινιών.
Είναι εξαιρετικά κακή ιδέα να προγραμματίσεις την πρώτη προβολή ταινίας απέναντι π.χ. από το "Harry Potter" αφού το πρώτο σαββατοκυρίακο είναι κυριολεκτικά αυτό που θα κρίνει το μέλλον της ταινίας εισπρακτικά. Απέναντι στα «μεγαθήρια» των αντιπάλων τα στούντιο προτιμούν να κάνουν πρεμιέρα με τα δικά τους έργα είτε μία εβδομάδα πριν ή μια εβδομάδα μετά, ή απλά παίζουν ταινίες που δεν θα έβλεπες ακόμα και αν ήσουν μαστουρωμένος.




Σοβαρά όμως;

Και επειδή μου αρέσει ο ήχος του keyboard μου, ακόμη ένα μικρό μάθημα ιστορίας. Πριν το 1977 δεν υπήρχαν καθορισμένες περιόδοι προβολής ταινιών, με εξαίρεση βεβαίως τα Χριστούγεννα. Οι καλοκαιρινοί μήνες ήταν συνήθως περίοδος που οι εταιρείες έβαζαν τα μπάζα. Τότε δύο τυπάκια came along. Δύο αμερικανάκια nerds (καλή ώρα σαν εμένα και σένα αλλά με περισσότερο ταλέντο) έκαναν ντου στο σινεμα, παραμιλώντας για ιστορίες με ριψοκίνδυνους αρχαιολόγους, καλοκάγαθους εξωγήινους που δεν είχαν κινητό και δεινόσαυρους που ξυπνούσαν στο 1993.





«Πόσα εκατομμύρια έβγαλες σήμερα Στίβεν; ΠΟΣΑΑΑΑΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!»
Οι Spielberg και Lucas έκαναν τα πρώτα τους σοβαρά βήματα στο Χόλιγουντ. Το 1975 ο πρώτος είχε μια σπουδαία ιδέα για να προωθήσει την ταινία του, "Jaws". Να την βγάλει καλοκαίρι όταν όλοι οι άλλοι είχαν τα σκουπίδια, ευελπιστώντας ότι θα μαζέψει περισσότερο κόσμο. Rest is history. Οι εταιρείες παραγωγής όμως θεώρησαν την  τεράστια επιτυχία του "Jaws" ως κάτι ανεπανάληπτο και δεν πίστεψαν ότι η χρονική περίοδος έπαιξε κάποιο ρόλο. Ετσι, δύο χρονάκια μετά, ο έτερος της φωτό, γύρισε μια ταινιούλα κάπου στο Μαρόκο και ακούγοντας τις συμβουλές του φιλαράκου του την έριξε στο μέχρι τότε αντιληπτό ως νεκροταφείο των ταινιών.




"Use the Force Luke. Im out of lubricant"


Yep. Πλέον τα κεφάλια στις εταιρείες παραγωγής κατάλαβαν ότι η χρονική περίοδος είναι κρίσιμη και έτσι γεννήθηκαν τα καλοκαιρινά blockbusters. Κάτι ακόμα. Ο Lucas συμφώνησε να πάρει ψίχουλα ως αμοιβή από την εταιρεία παραγωγής του "Star Wars", ζητώντας ως αντάλλαγμα να κρατήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την ταινία, τα εφέ, τους χαρακτήρες και την μουσική, μαζί με τα δικαιώματα για το merchandise. Αυτοί νόμιζαν ότι είναι τρελλός και ότι του την έφεραν και σκοτώθηκαν να συμφωνήσουν. Ποιός γελάει τώρα όμως ε?



Αρκετά με το μάθημα! Πάμε να ρίξουμε ένα βλέφαρο στις ταινίες που έρχονται



Man of Steel





"Is it a bird, is it a plane? Well whatever it is, its heading straight for the World Trade Center"

Να εξηγηθώ. Δεν είμαι φαν των ταινιών με υπερήρωες. Οι περισσότερες είναι αηδιαστικά προβλέψιμες και εμετικά πολιτικά ορθές, κατάλληλες μόνο για σπυριάρηδες έφηβους που η καλύτερη επαφή που είχαν με γυναίκα είναι το YouPorn. Αυτοί, συν οι hardcore fans που ταξιδεύουν σε συνέδρια για να συζητήσουν το αγαπημένο φαί του σουπερήρωα και την αγαπημένη του σειρά. Υπάρχουν οι nerds υπάρχουν και οι ψυχωτικοί.
Ο Superman όμως είναι ο εικονικός, ο αρχέτυπος σουπερήρωας έτσι οποιαδήποτε ταινία σχετίζεται μ' αυτόν σίγουρα μαζεύει τα φώτα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για reboot (επανεφεύρεση; επανεκκίνηση; Οι απόψεις διιστανται) του τρισάθλιου "Sureman Returns"  το οποίο κυριολεκτικά είχε μόνο μια καλή φάση

Τι είναι αυτό όμως που κάνει αυτή την απόπειρα να ξεχωρίζει; Το σενάριο ετοιμάζεται από τον Chris Nolan ( Batman Trilogy) και η σκηνοθεσία είναι από τον Zack Snyder (The Watchmen). Οταν οι άνθρωποι πίσω από τις ομολογουμένως καλύτερες ταινίες με σουπερήρωες που είδαμε τα τελευταία χρόνια ( αν είχαμε και τον Jon Favreu από το Iron Man  θα ήμασταν κομπλέ) υπογράφουν μια ταινία τότε το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εγγυημένο. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, η πλοκή θα έχει να κάνει με τα χρόνια πριν ο Superman γίνει ο καραφύτουλας Clark Kent





Ο προσδιορισμός του epic fail.....
όταν ζούσε ανέμελος στη φάρμα με τα βούδια κιε τα γίδια να ουμ'. Τον ρόλο του πατέρα τον παίζει ο Kevin Costner ενώ τον πραγματικό πατέρα του Superman (που έπαιξε ο Μάρλον Μπράντο στο original) θα τον παίξει ο Russel Crowe. Κακός της υπόθεσης δεν είναι άλλος από τον φυλακισμένο και απόκληρο στρατηγό Zod, η διαπλανητική φυλακή του οποίου φτάνει κατά λάθος στη Γη. Για όσους δεν θυμάστε, ο Zod ήταν ο κακός από το "Superman 2"






"KNEEL BEFORE ZOD, BIATCH" (language adjusted to satisfy contemporary audiences)


Ο βρετανός Herny Cavill θα ενσαρκώσει αυτή την φορά τον άνθρωπο από ατσάλι. Περιμένουμε να δούμε αν θα έιναι καλό ή επανάληψη της παπαριάς που είδαμε με τον Brandon Ruth.


Oz: The great and powerful

Πριν λίγα χρόνια ξεκίνησα συλλογή με τα έργα της Disney. Τα καρτούν, όχι τις ταινίες. Εκατό χρονών να γίνω, πάλι έχω την εντύπωση ότι θα τα απολαμβάνω. Κι αυτό είναι περίπου το μοναδικό πράγμα που συμπαθώ από τη  Disney σήμερα. Ο πρωτοπόρος στη σχεδίαση κινουμένων σχεδίων και ταινιών μεγάλου μήκους, έχει σήμερα μετατραπεί σε ένα γίγαντα πολιτικής ορθότητας και αποστειρωμένων ταινιών, που πραγματικά σε κάνει να θέλεις αρπάξεις την Μίνι και να ασελγήσεις πάνω της καπνίζοντας χόρτο με το ένα χέρι και ξεκοιλιάζοντας μικρές φώκιες με το άλλο.





Μην με κοιτάζεις έτσι. Δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αναλογία






Μέσα στη γενικότερη μετριότητα, η Disney βγάζει σήμερα τα λεφτά της από ταινίες της  Pixar, franchises όπως το "Pirates of the Carribean" και ότι άλλο κατεβάσει η κούτρα του Bruckheimer ( στο οποίο βεβαίως θα παίξει ο Nicholas Cage) και επαναφευρίσκοντας διάφορες ταινίες-ορόσημα στην παγκόσμια ιστορία του σινεμά. Enter the Wizard of Oz. 









«Λιοντάρια, σκιάχτρα και ρομπότ που μιλούν; Νάνοι που τραγουδούν; Δρόμος με κίτρινα τούβλα; Μάγισσες σε σκουπόξυλα;! Ρε μαλάκα Τότο, πάλι έβαλες LSD στο γάλα μου;»




Η νέα προσπάθεια της Disney να ξεζουμίσει λίγα δολλαριάκια εκμεταλλευόμενη ανερυθρίαστα μια ταινία σταθμ..... εχεμ....σορρυ. Ηθελα να πω ότι στα πλαίσια μιας μοντέρνας προσέγγισης σε μια κλάσσικη ταινιά, με μοναδική έννοια την γνωριμία μιας νέας γενιάς σινεφίλ μαζί της, η Disney ετοιμάζει το prequel στη ταινία του 1939 ( όταν ο Χίτλερ είχε «διασυνοριακές διαφορές» με τη Πολωνία)  με τη Judie Garland, "The Wizard of Oz". Στη ταινία θα μάθουμε πως ο μάγος κατέληξε στη χώρα του Oz, τον οποίο θα υποδυθεί ο James Franco ενώ η Mila Kunis θα ενσαρκώσει κάποια Θεοδώρα, που υποψιάζομαι δεν θα έχει καμία σχέση με την αυτοκράτειρα. By the way, αν νομίζετε ότι τυχαία οι Munchkins ακούγονται όπως τα munchies, πιθανότατα δεν έχετε ιδέα για το πως κατεβάζουν ιδέες στο Χολιγουντ!


Το έργο υποψιάζομαι ότι θα είναι πατάτα, αλλά ελπίζουμε ότι η Disney επιτέλους θα βρει τον δρόμο της και θα ξεκολλήσει από την θέση του προστάτη της σεμνής και ταπεινής οικογενειακής διασκέδασης (όταν δεν θησαυρίζει από το "Pirates" that is...) και θα γίνει ξανά πρωτοπόρος στο χώρο του σινεμά. Βράσε όρυζα δηλαδή.







The Hobbit: There and back again







Gandalf the Grey is back, with a posse. Moria Eas' Side mothafuckas!




Τώρα μάλιστα! Εδώ είναι που θα βγάλουμε τα λεφτά μας!  11 χρόνια μετά το πρώτο "Lord of the Rings" που ανατίναξε τα μυαλά όσων ασχολούνταν με το fantasy fiiction, ο Peter Jackson (έχοντας χάσει και καμιά 50ρια κιλά) επιστρέφει με δύο νέα επικά φιλμ. "The Hobbit: There and Back Again" και "The Hobbit : A Unexpected Journey" είναι οι δύο νέες προσθήκες της έβδομης τέχνης στη κληρονομιά του J. R.R. Tolkien και ο υποφαινόμενος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο χαρούμενος!
Αν και η ταινιά πέρασε από χίλια μύρια κύματα (ο Peter Jackson είχε προβλήματα με τις συντεχνίες, η MGM δεν έδινε λεφτά για την παραγωγή, ο Guillermo Del Toro που θα το σκηνοθετούσε αναγκάστηκε να παραιτηθεί, ο ωροσκόπος δεν τους έβγαινε κ.α.) αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και το πρώτο μέρος πάει στα σινεμά το καλοκαίρι του 2012. Το 2013 θα βγεί το δεύτερο μέρος της ταινίας και όλοι εμείς οι fan θα περιμένουμε υπομονετικά μέχρι ο Peter Jackson να πάρει στα χέρια του άλλο ένα βιβλίο που έχει την υπογραφή του Tolkien




Λίγα λόγια για την ταινία: Πρόκειται για prequel του LotR, με το οποίο εξηγείται πως ο Bilbo Baggins απόκτησε το Δακτυλίδι και την γνωριμία του με τον Gollum. Στο Hobbit ο Tolkien διηγείται πως η ζωή του φιλήσυχου hobbit διαταράχθηκε μια καλή ημέρα από τον μάγο Gandalf και μια ομάδα 13 νάνων, οι οποίοι έχουν ως αποστολή να σκοτώσουν τον δράκο Smaug και να κλέψουν τον αμύθητο θησαυρό του. Ολοι οι συντελεστές των προηγούμενων ταινιών επιστρέφουν (εκτός βεβαίως από τους Aragorn, Gimli και Legolas) και τον Bilbo Baggins υποδύεται ο βρετανός Martin Freeman (γνωστός από το βρετανικό "The Office"). Εκπληξη αποτέλεσε το casting του Elijah Wood (που υποδύθηκε βεβαίως τον Frodo Baggins, πρωταγωνιστή των LotR) αφού ο χαρακτήρας ήταν ακόμα αγέννητος. Σε συνέντευξη του ο Jackson δήλωσε ότι ο Frodo ήταν πολύ αναγνωρίσιμος χαρακτήρας για να μην ήταν μέρος του project, έτσι αποφάσισε όπως οι θεατές μάθουν την ιστορία του Bilbo παράλληλα με τον Frodo, ο οποίος υποτίθεται ότι θα διαβάζει το βιβλίο που έγραψε ο θείος του με τις περιπέτειες του.
Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την επιστροφή του Andy Serkis ως Gollum, μια από τις σχεδόν σίγουρες υποψηφιότητες για Οσκαρ το 2012!


The Wolverine









Ενα μανικιουρ σε παρακαλώ;


Κοτάξτε. Εχει το κοινό του. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα εκατοντάδες μύρια που τσέπωσε το πρώτο της διαφαινόμενης τριλογίας με τον Hugh Jackman. Προσωπικά μου άρεσε το πρώτο X-Men, αλλά απ' εκει και πέρα το χάος. Αλλά είπαμε. εχει τους φαν του.
Αυτή την φορά ο σκληροτράχηλος τυπάς πάει κατά Ιαπωνία πλευρές, όπου θα εκπαιδευτεί από τον ιάπωνα-για-όλες-τις-ταινίες-του-Χολλιγουντ-λες-και-η-χώρα-δεν-εχει-άλλους-ηθοποιούς Ken Watanabe. Τι θα εμπεριέχει αυτή η εκπαίδευση; Ιδέα δεν έχω. Μάλλον κάτι σε Karate Kid ένα πράμα.





Wax on, wax off Wolverine-san. ΟΧΙ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ! ΜΟΥ ΕΓΔΑΡΕΣ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ!





Iron Man 3




Fuck yeah!

Οταν μιλάμε σήμερα για ταινίες με σούπερ ήρωες, η τριλόγια Batman και το "Iron Man" του Jon Favreau είναι το στάνταρτ με το οποίο μετριέται η ποιότητα. Ο Favreau απέδειξε ότι μπορείς να έχεις καλό σενάριο και ερμηνείες, μαζί με τις εκρήξεις και τα εφέ. Το "Iron Man 2" δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο και η σινελογική λέει ότι το τρίτο θα είναι το χειρότερο όλων. Εχω όμως ελπίδες και χρεώνω τoν Favreau με την αναγέννηση του είδους.
Παράλειψη τρισμέγιστη εδώ να μην αναφέρουμε τον Robert Downey Junior. Ο ηθοποιός κυριαρχεί σε όλα τα πλάνα της ταινίας και είναι σίγουρα από τους λόγους που το πρώτο "Iron Man" ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία.
Για την υπόθεση δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλά, μόνο ότι επιστρέφουν όλοι οι συντελεστές των προηγούμενων ταινιών και ότι ο κακός αυτή την φορά δεν είναι άλλος από την νέμεση του χάρτινου ήρωα, τον Mandarin. 





Austin Powers 4








Ολοι έχουν ξεπατικωθεί στα sequel, ο Mike Myers θα έμενε πίσω; Ο βρετανός κωμικός επιστρέφει με την εκνευριστικότατη περσόνα του Austin Powers, ένα κράμα James Bond και Ace Ventura με την λίμπτιντο του Snoop Dog μετά που έχει καταπιεί ένα μπουκάλι Viagra. Πάλι, δεν είμαι φαν αλλά αρέσει σε πολύ κόσμο και σκέφτηκα ότι αξίζει αναφοράς. Συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και έτσι μεταξύ μας, δεν λυπήθηκα καθόλου!








Monsters University




Mike and Sulley are baaaaaaaaaaaack!



Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδω! Ολόκληρο το post αξίζει μόνο και μόνο για να αναφέρουμε ότι η Pixar φέρνει πίσω δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες, τα τερατάκια Mike και Sully. O King έγραψε κάποτε ότι «ξέρω ότι δεν υπάρχουν τέρατα κάτω από το κρεβάτι μου, αλλά επίσης ξέρω ότι εάν κρατήσω τα πόδια μου στο στρώμα δεν μου τα αρπάξουν». Προφανώς δεν είχε υπόψην του αυτούς τους δύο, που έχουν ανάγει τον τρόμο σε επάγγελμα! 






Η ταινία oνoμάζεται "Monsters University" και θα έχει να κάνει με τα κολλεγιακά χρόνια των δύο φίλων, όταν δεν ήταν και τόσο καλά φιλαράκια! Jon Goodman και Billie Crystal επιστρέφουν ως James Sullivan (Sulley) και Michael (Mike) Wazowski αντίστοιχα, ενώ και ο Steve Buscemi θα ενσαρκώσει τον πρώτο κακό της ταινίας Randal στα νιάτα του! H υπογραφή και μόνο της Pixar εγγυάται την επιτυχία αυτής της ταινίας! Ούτε να το σκεφτείτε να την χάσετε!




Last Stand




Αυτή η ταινία είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι μάπα. Μιλάμε δηλάδη για σχεδόν εγγυημένη παπαριά. Μόνο από την υπόθεση καταλαβαίνει κάποιος πόσο μεγάλη μαλακία θα είναι. Ο Owens ήταν ένας πετυχημένος αστυνομικός στο LA. Μια καλή ημέρα, μια επιχείρηση πάει στραβά εξαιτίας του και ο συνεργάτης του πεθαίνει. Γεμάτος ενοχές και με αυτοπεποίθηση στο ναδίρ, ο καημένος ήρωας μας αναλαμβάνει το πόστο του σερίφη σε μια απομακρυσμένη συνοριακή πόλη των ΗΠΑ. Fast forward μπροστά, όταν ένας βαρώνος των ναρκο-καρτελ αποδρά από την φυλακή και μα΄ζι με την συμμορία του τρέχουν για τα σύνορα. Το μοναδικό πράγμα που στέκει στο δρόμο του; Η ήσυχη συνοριακή πόλη του ήρωα μας......... 
Σοβαρά, είδα πορνοταινίες με λιγότερο προβλέψιμο σενάριο και κλισεδιαρικη πλοκή!











«Αχ καλέ κύριε καθηγητά! Τι να κάνω για να μην με καταγγείλετε στον διευθυντήηηηηηηηηηη;»




Και έρχεται επομένως η ερώτηση: «Καλά ρε φίλος. Η ταινία μαλακία. Εδώ γιατί μας την κουβάλησες;». Εύλογη ερώτηση και απαντώ ως εξής:







"Told you I' ll be back!"




Thats right bitches! Ο πρώτος Κόναν, ο Terminator, ο άνθρωπος που απέδειξε περάν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι το ταλέντο δεν είναι απαραίτητο για να κάνεις καριέρα στο σινεμα, ο πρώτος που καθάρισε τον Praedator, ο άνθρωπος που κρίθηκε άξιος να κυβερνήσει την Καλιφόρνια για να την βυθίσει στο χρέος (μου τελειώσαν; χμμμμ... Α!) ο άνθρωπος που κατάφερε να ξεζουμίσει την τελευταία Κέννεντι, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Αν εξαιρέσουμε το σύντομο cameo που έκανε στο " The Expendables" , είναι η πρώτη φορά που ο Arnie θα βγεί στη τηλεόραση τα τελαυταία χρόνια για κάτι άλλο εκτός από να πει ψέματα στον αμερικανικό λαό. Θα του ρίξουμε ένα βλέφαρο μόνο και μόνο για να θρηνήσουμε την κατάντια του action hero των 90's.






Pacific Rim








Eάν το "Last Stand" έχει συμπεριλήφθει στο ποστ αποκλειστικά και μόνο για να κάνουμε πλάκα με τον συντελεστή, αυτή η ταινία αξιζει μόνο και μόνο από το όνομα του σκηνοθέτη. O Guillermo Del Toro δεν είναι απλά καλός. Ο άνθρωπος είναι χαρισματικός και ο υποφαινόμενος δηλώνει οπαδός φανατικός. Με έργα όπως το "Pan's Labyrinth", "The Devil's Backbone" "El Orfanato" o Del Toro έδειξε ότι έχει την ωριμότητα, το ταλέντο και τον επαγγελματισμό για να δημιουργήσει μια ταινία τρόμου και φαντασίας που να μην απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκεφαλικά νεκρούς. Ναι, Wes Craven και Michael Bay, εσας εννοω! Που μου έχετε κάνει την παπαριά επάγγελμα!


Το "Pacific Rim" έχει να κάνει με χιλιοειδωμένο concept. Εξωγήινοι αποφασίζουν μια καλή πρωία ότι ο καιρός στο Αλφα του Κενταύρου δεν είναι ιδανικός και έρχονται στη Χαβάη για διακοπές. Καταστρέφοντας την Γη πάντα βεβαίως βεβαίως. Αυτή την φορα οι άνθρωποι απαντούν με κάτι τεράστια ρομπόt, που πιλοτάρονται από μια ομάδα επίλεκτων εφήβων. Η πλοκή μάλιστα μοιάζει περίεργα με αυτή του Ιερού Δισκοπότηρου των anime, "Neon Genesis Evangelion".  Αν όντως πρόκειται για μεταφορά της σειράς, η εταιρεία παραγωγής έχει τα λεφτά της εξασφαλισμένα μόνο και μόνο από την προβολή του έργου στην Ιαπωνία.


Αναμένουμε με ανυπομονησία!






Credits: Στο κωμικό Frankie Boyle για το  "Is it a bird.."  και το "Use the Force..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου